Tschache-RRP


 

 


madara

HotelArmonia.ro

ArmoniaVoyages.ro

 

 

Intrebari Generale despre T-RRP® (pag.1)

Care este diferenta dintre metoda T-RRP si cea clasica de constructie a fundatiilor?
 Singurul aspect care difera este aplicarea solutiei de T-RRP. Celelalte aspecte ale construirii sunt asemanatoare cu metoda clasica, conditiile techince care trebuie indeplinite fiind conform STAS-urilor in vigoare aplicabile la executia fundatiilor.

Care sunt pamanturile pretabile si care nu, pentru T-RRP?
Aproape toate pamanturile sunt pretabile. Exceptie fac pamanturile pur nisipoase, cele care au mai putin de 15 % particule sub 0.06 mm, cele mlastinoase sau cele vegetale. Cu cat mai mult pamant argilos exista in amplasament, cu atat mai rezistenta va fi fundatia drumului obtinuta cu ajutorul T-RRP.

De ce sunt pamanturile limitate la un continut de particule fine de minim 15 %?
T-RRP schimba caracteristicile pamantului, prin indepartarea apei peliculare si intreruperea capilaritatii. Acesta este procentul minim de particule cu care T-RRP actioneaza ca liant. Desigur, se poate trata pamantul care are parte constituenta fina mai mica de 15% - dar in acest caz - pentru atingerea conditiilor de continut de particule fine, va trebui imbunatata compozitia pamantului, ceea ce va conduce la diminuarea economiilor fata de metoda clasica.

 

 
 
Aveti intrebari la care nu ati gasit raspunsul in aceste pagini? Nu ezitati sa ne contactati!
Numele Dvs: Adresa Dvs. de email: Mesajul Dvs:  
 © 2006 ARMONIA CONSTRUCTII
Hoteluri Bucuresti